KARHURYHMÄN TARPEISTA SYNTYNYT, KOKEMUKSELLISESTI HAPPOTESTATTU JA TUTKITTUUN NÄYTTÖÖN PERUSTUVA STRESSI- JA RESILIENSSIVALMENNUS.

Placeholder Image

Kuvittele miltä tuntuisi, jos pystyisit käsittelemään stressiä ja reagoimaan kriiseihin kuin ammattilainen? Mitä jos haasteet ja vaikeudet eivät kuormittaisi sinua enää samalla tavalla kuin ennen, vaan oppisit ja jopa vahvistuisit niistä?

Karhuryhmän entisen operatiivisen johtajan ja nykyisen filosofian tohtorin Harri Gustafsbergin kahdeksan viikon valmennusohjelma on juuri tätä varten. Opit käyttämään kehoasi, ajatuksiasi ja tunteitasi stressin tehokkaampaan, mukautuvampaan ja kestävämpään hallintaan.

Kevään valmennuksen hurjan suosion vuoksi nyt alkavaan valmennukseen pääsee mukaan 1000 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Osta URSUS-valmennusohjelma nyt hintaan 74 €

Haastavien aikojen johdosta haluamme tarjota valmennuksen erikoishintaan 74 € (ovh. 124 €).
(Hinnat sis. alv 24 %).

Valmennuksen kieli on suomi.
Valmennus on käytössäsi 100 päivää.


KARHURYHMÄN TARPEISTA SYNTYNYT, KOKEMUKSELLISESTI HAPPOTESTATTU JA TUTKITTUUN NÄYTTÖÖN PERUSTUVA STRESSI- JA RESILIENSSIVALMENNUS.

Placeholder Image

Kuvittele miltä tuntuisi, jos pystyisit käsittelemään stressiä ja reagoimaan kriiseihin kuin ammattilainen? Mitä jos haasteet ja vaikeudet eivät kuormittaisi sinua enää samalla tavalla kuin ennen, vaan oppisit ja jopa vahvistuisit niistä?

Karhuryhmän entisen operatiivisen johtajan ja nykyisen filosofian tohtorin Harri Gustafsbergin kahdeksan viikon valmennusohjelma on juuri tätä varten. Opit käyttämään kehoasi, ajatuksiasi ja tunteitasi stressin tehokkaampaan, mukautuvampaan ja kestävämpään hallintaan.

Kevään valmennuksen hurjan suosion vuoksi nyt alkavaan valmennukseen pääsee mukaan 1000 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Haastavien aikojen johdosta haluamme tarjota valmennuksen erikoishintaan 74 € (ovh. 124 €).
(Hinnat sis. alv 24 %).  

Valmennuksen kieli on suomi.
Valmennus on käytössäsi 100 päivää.

Kaikki työkalut, joilla hallitset stressin negatiivisia vaikutuksia.


Valmennusohjelma opettaa sinulle yksinkertaisia ​​ja tehokkaita tekniikoita, jotta keho, ajatukset ja tunteet toimivat keskenään yhteistyössä sisäisenä joukkueena.

 

Karhuryhmän tarpeista syntynyt

Valmennusmenetelmä on kehitetty alunperin valmiusyksikön äärimmäisiin tilanteisiin, jotta tilannetaju ja päätökentekokyky säilytetään paineen alla. Menetelmä toimii kiistatta ääriolosuhteissa, ja juuri siksi se toimii vielä paremmin jokapäiväisessä stressinhallinnassa – arjessa, työssä ja elämässä.

Tieteelliseen näyttöön perustuva

Tieteellisesti todistetun ja Suomessa syntyneen valmennusmenetelmän takana on kansainvälinen tutkimus- ja valmennustiimi. Tiimi koostuu psykologian professorista, resilienssistä väitelleestä filosofian tohtorista, psykiatrista ja henkiseen suorituskykyyn erikoistuneesta ammattivalmentajasta.

Kattava asiakirjasto

Oppimisen, kehittymisen ja onnistumisen tukemiseksi käytössäsi on kahdeksan moduulia sisältävä käytännönläheinen valmennuspolku. Polkua ohjaavat korkealaatuinen videovalmennus, konkreettiset harjoitukset, tutkimusartikkelit, syventävät ääniharjoitukset ja helposti ymmärrettävät infograafit.

Valmennusohjelma henkilökohtaisten kykyjen ja taitojen vahvistamiseen.


TULEVIEN 8 VIIKON AIKANA OPISKELET SEURAAVIA AIHEITA:

Miten teet palauttavaa hengitystä

Kuinka perusarvot ohjaavat elämääsi

Miten mieli vaikuttaa fysiologiaan

Kuinka tulet taitavaksi tiedostamattasi

Kuinka kehität ajattelutaitojasi

Kuinka vaikutat tunteisiisi

Kuinka parannat henkistä älykkyyttäsi

Kuinka kehität sosiaalisia taitojasi

Kuinka hallitset energiaasi

Kuinka ohjaat huomiotasi

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Kahdeksan viikkoa kestävän URSUS-valmennuksen rakenne:

Valmennus alkaa maanantaina 2.11.2020

Valmennuksessa edetään viikko kerrallaan ja jokaisella viikolla on oma aihe. Viikot sisältävät aina videoita, artikkeleita, äänitteitä, harjoituksia ja työkaluja.

Valmennusalustalla on myös mahdollista kommentoida ja kysyä aiheista, sitä mukaan kun etenet valmennuksessa. URSUS Programin henkiseen suorituskykyyn erikoistunut ammattivalmentaja Teemu Karppinen vastaa kysymyksiin.

Lisäksi kaikilla osallistuneilla on mahdollisuus liittyä URSUS Facebook-ryhmään. Ryhmään tuotetaan ajankohtaista materiaalia (videoita, artikkeleita ja linkkejä). Osallistuneilla on mahdollisuus keskustella ja verkostoitua sekä keskenään että valmentajien kanssa.


Harri Gustafsbergin webinaari keskiviikkona 4.11. kello 17.00

Kaikkien 2.11. mennessä valmennukseen osallistuneiden kesken järjestetään yhteinen webinaari.

URSUS-valmennuksen päävalmentaja Harri Gustafsberg (FT)  ja Teemu Karppinen (COO) esittelevät valmennuskokonaisuuden ja perehdyttävät valmennusmenetelmien käyttöön. Webinaarista tulee myös tallenne kaikille URSUS -valmennukseen osallistuville.

VALMENNUS ALKAA TÄSTÄ

Verkkovalmennuksen aiheet:


1) Vahvuus nousee merkityksestä.
Arvojen ja tarkoituksen kirkastaminen ovat henkisen suorituskyvyn perusta.

2) Tilanneanalyysi: Lähdemme liikkeelle sieltä missä olemme. Kuormitustekijöiden syyt ja seuraukset. Stressinhallinnan työkalut. ”If we survive, we will succeed”.

3) Mentaalisten mallien muokkaaminen, ja kognitiivisten taitojen harjoittelu tapojen tueksi. Ajattelun voima on mittaamaton.

4) Tunneälykkyys ja mentaalinen ohjelmointi. Nyt menemme syvemmälle omaan tiedostamattomaan ohjausjärjestelmäämme, ja juurrutamme vahvistavia ajatuksia ja tunteita.

5) Tietoisuustaidot, tilannetaju ja päätöksentekokyky.

6) Voittavien tapojen anatomia. Tavoitteemme tottelevat tapojamme. Perehdymme tutkittuun tietoon pohjautuvaan tapojen anatomiaan, jonka avulla alamme rakentaa voittavia tapoja.

7) Yhteistyö ja yhteisön tuki – yksin emme pärjää.

8) Energiaa ja tehoa liikkeen tueksi – FLOW ja rytmi. Kaikki muu hyvä seuraa vasta, kun saavutamme paremman vireystason, ja löydämme työhön ja arkeen meille sopivan rytmin.

KUKA ON RIITTÄVÄN HYVÄ VALMENTAMAAN SINUA?

Harri Gustafsberg (FT)

Harrin kokemuksellinen tausta on kivenkova. Harri työskenteli Poliisin valmiusyksikkö Karhussa yli 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta kouluttajana ja operatiivisena johtajana. Hän lopetti yksikössä elokuussa 2014.

Harri on henkistä suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori (FT) ja turvallisuusjohtamisen maisteri (HTM) Lisäksi Harri on tietokirjailija ja palkittu yrityspuhuja.

Harrin käyttämä ja kehittämä valmennusmenetelmä Mind Coach®, kiinnostaa laajasti. Se on kokemuksellisesti happotestattu, tieteellisesti tutkittu ja vahvistettu menetelmä. Harri Gustafsberg, Ph.D., iPREP Co-Creator and Coaching Strategist kuuluu Toronton Yliopiston HartLab tutkimus- ja kehittämistiimiin.

Teemu Karppinen (BBA)

Teemu on Suomen Mentoritiimi Oy:n koulutuksista vastaava johtaja sekä henkisen ja fyysisen suorituskyvyn vahvistamiseen, stressinhallintaan, itsensä johtamiseen sekä aikaansaamiskyvyn parantamiseen erikoistunut ammattivalmentaja.

Hän on valmentanut yli 14 vuotta ja hänellä on kaiken kaikkiaan jo yli 10 000 valmennusta takana. Teemun suosituille valmennuksille on ottanut osaa jo satoja eri alojen ammattilaisia mm. suuryritysten johtajia, huippu-urheilijoita ja valmentajia. Hän on valmentanut paljon eri organisaatioissa Suomessa ja ulkomailla niin johtoryhmiä kuin henkilöstöjä.

Liiketalouden Merkonomi ja Tradenomi tutkintojen lisäksi Teemu on Mind Coach® Certified Trainer, MB-Master Coach ja TL-Personal Trainer. Teemun valmennusfilosofian mukaan menestys on hyvinvoivan organisaation sivutuote. Toisin sanoen organisaation tasonnosto alkaa yksilön tasonnostosta, jonka kolme tärkeintä elementtiä ovat vahva henkinen, fyysinen, sosiaalinen hyvinvointi ja suorituskyky.

Judith P. Andersen (Ph.D)

Professori Andersen on terveyspsykologi, joka väitteli psykologian tohtoriksi Kalifornian yliopistosta Irvinestä. Hän suoritti väitöskirjansa jälkeiset postdoctorial-opintonsa Cornellin yliopistossa.

Professori Andersen on erikoistunut stressiin liittyvien henkisten ja fyysisten ongelmien psykofysiologiaan. Hänellä on kahden vuosikymmenen kokemus vakavalle ja krooniselle stressille altistuneiden henkilöiden ja ryhmien, esimerkiksi sotilaiden ja poliisien, kanssa työskentelystä.

Tällä hetkellä professori Andersen toimii apulaisprofessorina psykologian osastolla Toronton yliopistossa. Hän on tutkimus- ja kehittämistiimin johtaja Toronton yliopiston HART-laboratoriossa (Health Adaptation Research on Trauma).

Joseph P. Arpaia (MD)

Tohtori Arpaia on kemian kandidaatti Kalifornian Caltech-yliopistosta (California Institute of Technology) ja lääketieteen tohtori Kalifornian yliopistosta Irvinestä.

Hän on psykiatrian erikoislääkäri, jolla on yli 20 vuotta ollut yksityisvastaanotto Oregonin Eugenessa.

Tohtori Arpaia on erikoistunut auttamaan ihmisiä käsittelemään tehokkaammin stressiä ja siihen liittyviä tiloja. Hän on kehittänyt systemaattisen ja tehokkaan stressin vaikutuksia lievittävän ja ihmisten resilienssikykyä paineen alla lisäävän metodin.

 

VOITA HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Kun ostat URSUS-verkkovalmennuksen 26.10. mennessä, osallistut samalla arvontaan.
Palkintona on yksilövalmennus Teemu Karppisen kanssa.

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN

URSUS OLI KEVÄÄLLÄ JÄTTIMENESTYS!

Valtava määrä ihmisiä ympäri Suomea lähti mukaan ensimmäistä kertaa kaikille järjestettävään URSUS-verkkovalmennukseen. Saimme kunnian todistaa lukuisia onnistumistarinoita. Tässä niistä muutama.

 

VALMENNUKSEN
ONNISTUMISTARINOITA


"Harrin ja Teemun stressinhallintavalmentajakoulutuksessa sain loistavia työkaluja sekä työelämään, että henkilökohtaiseen arkeen. Osaan ottaa paine- ja stressitilanteet paremmin vastaan. Koulutus laajensi tapaani katsoa ja ajatella asioita. Huomasin myös, miten laajasti eri aloilla ja erilaisissa tilanteissa stressinhallintakyky oikeasti meitä ihmisiä auttaa. Kävisin koulutuksen koska tahansa uudestaan, ja suosittelen sitä lämpimästi."

Aino, asiantuntija, 35 v

"Työskentelin 12 vuotta Suomen Poliisin valtakunnallisessa valmiusyksikkö Karhussa, joista viimeiset vuodet toimin operatiivisena johtajana. URSUS -koulutuksen jälkeen pystyin säätämään omaa fysiologiaa ja tunnetilaa tehtävän vaatimalle tasolle. Pystyin lisäksi laskemaan kohonnutta stressitasoa jolloin oma suorituskyky, havainnointi ja päätöksenteko on huomattavasti paremmalla tasolla. Pystyin myös nostamaan omaa vireystilaa kun se laskee pitkäkestoisella tehtävällä. Oman fysiologian ja kropan paremman tuntemisen myötä kehomieli yhteyden tunnistaminen parantui huomattavasti. Nyt kun URSUS menetelmää on harjoitellut pidempään siitä on tullut osa minua. Kropan ilmoittaessa minulle kohonneesta stressitasoista alan automaattisesti säätämään omaan fysiologiaa tiedostamatta. Taito on auttanut minua suoriutumaan paremmin haastavista tehtävistä sekä palautumaan kuormittavasta työstä nopeammin. Tietoisuus ylipäätään, tilannetaju ja focus lisääntyvät ja terävöityvät.

Kari, Poliisi

 

"Suosittelen Harrin ja Teemun URSUS-stressinhallintavalmennusta kaikille! Olen urani aikana käynyt useita valmennuksia johtamiseen, sosiaalisiin taitoihin, elämänhallintaan yms. liittyen. Tässä koulutuksessa kiteytyy oleellinen, ja koulutus antaa konkreettiset eväät jokaiseen päivään - arkisiin askareisiin aamusta iltaan. Koulutus toi hyvin esille mieli-keho yhteyden, ja sen, miten niiden välinen vuorovaikutus vaikuttaa kaikkeen tekemiseemme. Loistava kokonaisuus. Esitetyt menetelmät on  helppo omaksua ja ottaa käyttöön! Vielä urani tässäkin vaiheessa koulutus avasi silmiäni, ja antoi uuden perspektiivin ja tavan toimia erilaisissa tilanteissa."

Anja, hallitusammattilainen, konsultti, 60v


"Minua on aina kiinnostanut ihmisen mieli ja se, miten me ihmiset reagoimme eri tilanteissa. Tämän kiinnostuksen kohteen innoittamana lähdin kehittämään itseäni lisää Teemu Karppisen ja Harri Gustafsbergin koulutukseen. Näin puolitoista vuotta myöhemmin voin todeta, että se on ollut ehdottomasti yksi elämäni parhaimpia investointeja. Tiesin, että tulen saamaan paljon tiukkaa faktaa, mutta en osannut koskaan odottaa, miten paljon se voi muokata minua ihmisenä - positiivisella tavalla. Tämä ei ole pelkästään oma kokemus, vaan olen saanut kyseisen koulutuksen jälkeen kiitosta niin perheenjäseniltä, yritykseni hallitukselta ja monilta muilta. Ehdoton suositus näiden kavereiden ammattitaidolle!"

Terhi, yrittäjä, 30

Haluatko tietää tulevista valmennuksista?

Jätä meille sähköpostiosoitteesi, niin kuulet tulevista tapahtumista ensimmäisten joukossa.

 

Lopeta odotus!

MAKSIMOI POTENTIAALISI JA ALOITA VALMENNUS

Lähde mukaan valmennukseen!